مدیر روابط عمومی دانشگاه به سمت عضویت در کارگروه ارزیابی عملکرد روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری آموزش عالی کشور منصوب گردید

با حکم مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم: مدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام به سمت عضویت در کارگروه ارزیابی عملکرد روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری آموزش عالی کشور منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علیرضا عبداللهی نژاد، مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طی حکمی، آقای فرهاد فتاحی، رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه ایلام و دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاه های منطقه 5 کشور؛ را به سمت عضویت در «کارگروه ارزیابی عملکرد روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری آموزش عالی کشور» منصوب نمود.

آقای فرهاد فتاحی مدت 8 سال است که سمت رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه ایلام را عهده دار می باشد.