مدیر روابط عمومی دانشگاه به سمت عضویت در کارگروه ارزیابی عملکرد روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری آموزش عالی کشور منصوب گردید

با حکم مديرکل روابط عمومي وزارت علوم: مدير روابط عمومي دانشگاه ايلام به سمت عضويت در کارگروه ارزيابي عملکرد روابط عمومي دانشگاه ها، مراکز پژوهشي و فناوري آموزش عالي کشور منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر عليرضا عبداللهي نژاد، مديرکل روابط عمومي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، طي حکمي، آقاي فرهاد فتاحي، رئيس اداره روابط عمومي دانشگاه ايلام و دبير شوراي هماهنگي روابط عمومي دانشگاه هاي منطقه 5 کشور؛ را به سمت عضويت در «کارگروه ارزيابي عملکرد روابط عمومي دانشگاه ها، مراکز پژوهشي و فناوري آموزش عالي کشور» منصوب نمود.

آقاي فرهاد فتاحي مدت 8 سال است که سمت رئيس اداره روابط عمومي دانشگاه ايلام را عهده دار مي باشد.