تشریح برنامه‌ های دانشگاه ایلام برای ارائه خدمات به زائران پیاده روی اربعین

رئیس دانشگاه، تأکید کرد: دانشگاه های استان و دانشگاه ایلام با تمام ظرفیت به زائران پیاده روی اربعین خدمت ارائه خواهند نمود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی ‌اکبری، رئیس دانشگاه، در این زمینه، اظهار کرد: هفته گذشته جلسه ستاد اربعین دانشگاهیان استان ایلام برگزار شد و در این جلسه تاکید شد که دانشگاه ‌های استان به دانشجویان، اساتید و خانواده‌ های آنها که قصد شرکت در پیاده روی اربعین را دارند خدمات لازم ارائه دهند.

دکتر علی اکبری، افزود: در این جلسه تاکید شد که تمامی ظرفیت ‌های هر یک از دانشگاه‌ های استان در این زمینه مشخص گردیه و به صورت هماهنگ عمل کنند.

رییس دانشگاه، ادامه داد: همچنین قرار است از ظرفیت ترابری و لجستیکی دانشگاه‌ های استان برای انتقال همکاران دانشگاهی و اساتید تا مرز مهران استفاده شود.

پروفسور علی اکبری، اظهار داشت: قرار است دانشگاه ایلام در نقطه صفر مرزی موکب برپا کند که در این موکب فعالیت‌ های فرهنگی و خدمات تغذیه ‌ای ارائه خواهد شد.

رئیس دانشگاه، تأکید کرد: سایر دانشگاه‌ های استان نیز در سطح شهر و ورودی شهر ایلام موکب برپا خواهند کرد.
   دکتر علی اکبری، خاطرنشان کرد: در موکب ‌های دانشگاه‌ های استان از ظرفیت نذورات جامعه دانشگاهی نیز استفاده خواهد شد.