تشریح برنامه‌ های دانشگاه ایلام برای ارائه خدمات به زائران پیاده روی اربعین

رئيس دانشگاه، تأکيد کرد: دانشگاه هاي استان و دانشگاه ايلام با تمام ظرفيت به زائران پياده روي اربعين خدمت ارائه خواهند نمود.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي ‌اکبري، رئيس دانشگاه، در اين زمينه، اظهار کرد: هفته گذشته جلسه ستاد اربعين دانشگاهيان استان ايلام برگزار شد و در اين جلسه تاکيد شد که دانشگاه ‌هاي استان به دانشجويان، اساتيد و خانواده‌ هاي آنها که قصد شرکت در پياده روي اربعين را دارند خدمات لازم ارائه دهند.

دکتر علي اکبري، افزود: در اين جلسه تاکيد شد که تمامي ظرفيت ‌هاي هر يک از دانشگاه‌ هاي استان در اين زمينه مشخص گرديه و به صورت هماهنگ عمل کنند.

رييس دانشگاه، ادامه داد: همچنين قرار است از ظرفيت ترابري و لجستيکي دانشگاه‌ هاي استان براي انتقال همکاران دانشگاهي و اساتيد تا مرز مهران استفاده شود.

پروفسور علي اکبري، اظهار داشت: قرار است دانشگاه ايلام در نقطه صفر مرزي موکب برپا کند که در اين موکب فعاليت‌ هاي فرهنگي و خدمات تغذيه ‌اي ارائه خواهد شد.

رئيس دانشگاه، تأکيد کرد: ساير دانشگاه‌ هاي استان نيز در سطح شهر و ورودي شهر ايلام موکب برپا خواهند کرد.
   دکتر علي اکبري، خاطرنشان کرد: در موکب ‌هاي دانشگاه‌ هاي استان از ظرفيت نذورات جامعه دانشگاهي نيز استفاده خواهد شد.