بعد از سال‎ها انتظار؛ رشته مهندسی نفت در دانشگاه ایلام دایر گردید

بعد از سالها انتظار، با بسترسازی مناسب و پیگیریهای بعمل آمده رشته مهندسی نفت در دانشگاه ایلام دایر گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد علیاکبری رئیس دانشگاه ایلام با اعلام این خبر بیان داشت: با توجه به وجود منابع عظیم نفت و گاز در استان ایلام و توسعه صنایع مرتبط در چند سال اخیر، دانشگاه ایلام تربیت متخصص و کارآمد در این حوزه را در دستور کار خود قرار داد و بعد از ایجاد رشتههای مهندسی شیمی، مهندسی برق و مهندسی مکانیک؛ با پیگیریهای که بعمل آمد، مجوز رشته مهندسی نفت در مقطع کارشناسی  را از شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم اخذ  نموده است و ان شاء الله در مهرماه سال جاری اولین دوره پذیرش دانشجو در این رشته انجام خواهد گرفت.

دکتر علیاکبری، افزود: اساس‌ دروس‌ رشته مهندسی نفت  مبتنی‌ بر مکانیک‌ سیالات‌، دینامیک‌ گازها، ترمودینامیک‌ سیالات‌، انتقال‌ جرم‌ و اقتصاد مهندسی‌ است‌ تا مهندسینی کارآمدی‌ تربیت شوند که‌ بتوانند روش‌های‌ بهینه‌ بهرهبرداری‌ از منابع‌ نفت‌ و گاز را طراحی‌ و اجرا کنند.