بعد از سال‎ها انتظار؛ رشته مهندسی نفت در دانشگاه ایلام دایر گردید

بعد از سالها انتظار، با بسترسازي مناسب و پيگيريهاي بعمل آمده رشته مهندسي نفت در دانشگاه ايلام داير گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد علياکبري رئيس دانشگاه ايلام با اعلام اين خبر بيان داشت: با توجه به وجود منابع عظيم نفت و گاز در استان ايلام و توسعه صنايع مرتبط در چند سال اخير، دانشگاه ايلام تربيت متخصص و کارآمد در اين حوزه را در دستور کار خود قرار داد و بعد از ايجاد رشتههاي مهندسي شيمي، مهندسي برق و مهندسي مکانيک؛ با پيگيريهاي که بعمل آمد، مجوز رشته مهندسي نفت در مقطع کارشناسي  را از شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم اخذ  نموده است و ان شاء الله در مهرماه سال جاري اولين دوره پذيرش دانشجو در اين رشته انجام خواهد گرفت.

دکتر علياکبري، افزود: اساس‌ دروس‌ رشته مهندسي نفت  مبتني‌ بر مکانيک‌ سيالات‌، ديناميک‌ گازها، ترموديناميک‌ سيالات‌، انتقال‌ جرم‌ و اقتصاد مهندسي‌ است‌ تا مهندسيني کارآمدي‌ تربيت شوند که‌ بتوانند روش‌هاي‌ بهينه‌ بهرهبرداري‌ از منابع‌ نفت‌ و گاز را طراحي‌ و اجرا کنند.