دانشگاه ایلام در سال تحصیلی جدید 857 دانشجو در دوره‎های تحصیلات تکمیلی پذیرش خواهد کرد

دانشگاه ایلام برای سال تحصیلی 1398-1397 در مجموع 857 دانشجو شامل 808 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 49 نفر در مقطع دکتری پذیرش خواهد نمود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام این خبر، بیان داشت: دانشگاه ایلام در سال تحصیلی 1398-1397 در مجموع 808 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش خواهد کرد که از این تعداد 406 نفر در رشتههای ادبیات و علوم انسانی، 43 نفر در رشتههای الهیات و معارف اسلامی، 9 نفر در رشتههای پیرادامپزشکی، 96 نفر در در رشتههای فنی و مهندسی، 185 نفر در رشتههای کشاورزی و 69 نفر در رشتههای علوم پایه خواهند بود.

دکتر نعمتی افزود: همچنین در مقطع دکترا 49 نفر پذیرش خواهند شد، که از از این تعداد 9 نفر در رشتههای الهیات و معارف اسلامی، 10 نفر در رشتههای ادبیات و علوم انسانی، 10 نفر در رشتههای علوم پایه و 20 نفر در رشتههای کشاورزی خواهند بود.