دانشگاه ایلام در سال تحصیلی جدید 857 دانشجو در دوره‎های تحصیلات تکمیلی پذیرش خواهد کرد

دانشگاه ايلام براي سال تحصيلي 1398-1397 در مجموع 857 دانشجو شامل 808 نفر در مقطع کارشناسي ارشد و 49 نفر در مقطع دکتري پذيرش خواهد نمود.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه با اعلام اين خبر، بيان داشت: دانشگاه ايلام در سال تحصيلي 1398-1397 در مجموع 808 نفر دانشجو در مقطع کارشناسي ارشد پذيرش خواهد کرد که از اين تعداد 406 نفر در رشتههاي ادبيات و علوم انساني، 43 نفر در رشتههاي الهيات و معارف اسلامي، 9 نفر در رشتههاي پيرادامپزشکي، 96 نفر در در رشتههاي فني و مهندسي، 185 نفر در رشتههاي کشاورزي و 69 نفر در رشتههاي علوم پايه خواهند بود.

دکتر نعمتي افزود: همچنين در مقطع دکترا 49 نفر پذيرش خواهند شد، که از از اين تعداد 9 نفر در رشتههاي الهيات و معارف اسلامي، 10 نفر در رشتههاي ادبيات و علوم انساني، 10 نفر در رشتههاي علوم پايه و 20 نفر در رشتههاي کشاورزي خواهند بود.