رئیس دانشگاه: روند توسعه دانشگاه علیرغم شرایط خاص مالی بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت

رئیس دانشگاه ایلام، تأکید کرد: علیرغم شرایط خاص مالی که وجود دارد، روند توسعه دانشگاه بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت و در این زمینه هیچ کوتاهی صورت نخواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی، جلسه شورای دانشگاه با حضور دکتر علیاکبری رئیس دانشگاه، حجتالاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین، روسای دانشکدهها و مدیران صبح دیروز در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در این جلسه دکتر علیاکبری رئیس دانشگاه، با تأکید بر اینکه اتاق مدیریت دانشگاه شیشهای است و برای همین هیچ پنهان کاری صورت نمیگیرد، اظهار کرد: همانطور که همه استحضار دارند در زمینه مالی در سال جاری مشکلاتی وجود دارد، لذا باید دانشگاهیان مثل یک خانواده و با همفکری و همافزایی برای حل مشکلات دانشگاه و از جمله کاهش هزینه‎‎ها و توسعه درآمدهای اختصاصی گام بردارند.

دکتر علیاکبری با اشاره به افزایش حقوق اساتید و کارکنان دانشگاه در اواخر سال گذشته، بیان داشت: افزایش حقوقهای اساتید و کارکنان (رسمی، پیمانی و قراردادی) در اواخر سال گذشته زمانی انجام گرفت که بودجه سال جدید بسته شده بود، اما علیرغم این مهم ما آگاهانه و در قالب فوق‌العاده مناطق مرزی و فوق‌العاده بند «ث» ماده 112 قانون برنامه ششم توسعه، بالاترین رقم را تصویب کردیم.

رئیس دانشگاه، با تأکید بر استمرار روند توسعه دانشگاه، گفت: علیرغم شرایط خاصی که وجود دارد، روند توسعه دانشگاه بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت و در این زمینه هیچ کوتاهی صورت نخواهد گرفت.

دکتر علیاکبری، با اشاره به کمکهای مالی مدیران ستادی وزارت علوم به دانشگاه ایلام در چند سال اخیر، بیان کرد: برای تحقق اهداف توسعه دانشگاه همچون گذشته سعی خواهد شد از کمکهای مالی مدیران ستادی وزارت علوم و اعتبارات و ظرفیتهای استانی استفاده گردد تا روند توسعه دانشگاه ادامه یابد.

رئیس دانشگاه افزود: توسعه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، تکمیل پردیس سراهای دانشجویی دختران، آسفالت محوطه سراهای دختران و احداث پارک بلوط دانشگاه با استفاده از این کمکها در حال انجام است.

رئيس دانشگاه: روند توسعه دانشگاه عليرغم شرايط خاص مالي بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت رئيس دانشگاه: روند توسعه دانشگاه عليرغم شرايط خاص مالي بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت رئيس دانشگاه: روند توسعه دانشگاه عليرغم شرايط خاص مالي بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت رئيس دانشگاه: روند توسعه دانشگاه عليرغم شرايط خاص مالي بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت رئيس دانشگاه: روند توسعه دانشگاه عليرغم شرايط خاص مالي بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت رئيس دانشگاه: روند توسعه دانشگاه عليرغم شرايط خاص مالي بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت