رئیس دانشگاه: روند توسعه دانشگاه علیرغم شرایط خاص مالی بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت

رئيس دانشگاه: روند توسعه دانشگاه عليرغم شرايط خاص مالي بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت

رئيس دانشگاه ايلام، تأکيد کرد: عليرغم شرايط خاص مالي که وجود دارد، روند توسعه دانشگاه بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت و در اين زمينه هيچ کوتاهي صورت نخواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومي، جلسه شوراي دانشگاه با حضور دکتر علياکبري رئيس دانشگاه، حجتالاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، معاونين، روساي دانشکدهها و مديران صبح ديروز در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين جلسه دکتر علياکبري رئيس دانشگاه، با تأکيد بر اينکه اتاق مديريت دانشگاه شيشهاي است و براي همين هيچ پنهان کاري صورت نميگيرد، اظهار کرد: همانطور که همه استحضار دارند در زمينه مالي در سال جاري مشکلاتي وجود دارد، لذا بايد دانشگاهيان مثل يک خانواده و با همفکري و همافزايي براي حل مشکلات دانشگاه و از جمله کاهش هزينه‎‎ها و توسعه درآمدهاي اختصاصي گام بردارند.

دکتر علياکبري با اشاره به افزايش حقوق اساتيد و کارکنان دانشگاه در اواخر سال گذشته، بيان داشت: افزايش حقوقهاي اساتيد و کارکنان (رسمي، پيماني و قراردادي) در اواخر سال گذشته زماني انجام گرفت که بودجه سال جديد بسته شده بود، اما عليرغم اين مهم ما آگاهانه و در قالب فوق‌العاده مناطق مرزي و فوق‌العاده بند «ث» ماده 112 قانون برنامه ششم توسعه، بالاترين رقم را تصويب کرديم.

رئيس دانشگاه، با تأکيد بر استمرار روند توسعه دانشگاه، گفت: عليرغم شرايط خاصي که وجود دارد، روند توسعه دانشگاه بر اساس برنامه مدون ادامه خواهد داشت و در اين زمينه هيچ کوتاهي صورت نخواهد گرفت.

دکتر علياکبري، با اشاره به کمکهاي مالي مديران ستادي وزارت علوم به دانشگاه ايلام در چند سال اخير، بيان کرد: براي تحقق اهداف توسعه دانشگاه همچون گذشته سعي خواهد شد از کمکهاي مالي مديران ستادي وزارت علوم و اعتبارات و ظرفيتهاي استاني استفاده گردد تا روند توسعه دانشگاه ادامه يابد.

رئيس دانشگاه افزود: توسعه دانشکده ادبيات و علوم انساني، تکميل پرديس سراهاي دانشجويي دختران، آسفالت محوطه سراهاي دختران و احداث پارک بلوط دانشگاه با استفاده از اين کمکها در حال انجام است.