راهیابی هفت تن از دانشجویان دانشگاه ایلام به مرحله نهایی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور

هفت تن از دانشجویان دانشگاه ایلام در دو بخش معارفی و آوایی به مرحله نهایی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی، مرحله دانشگاهی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور، اسفد ماه سال گذشته در چهار بخش معارفی، آوایی، پژوهشی و هنری در دانشگاه ایلام برگزار گردید که در نهایت 35 نفر از شرکت کنندگان مجوز حضور در مرحله بعدی را کسب کردند.

این گزارش میافزاید: در مرحله دوم این جشنواره که در دانشگاه قم برگزار شد، هفت نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام به شرح ذیل به مرحله نهایی راه یافتند:

1-خدیجه محمدی در رشته سبک زندگی ایرانی اسلامی

2-فاطمه مرادی در رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن

3-سید مهدی حسینی در رشته  پرسمان معارفی

4-عاطفه مطلبانی در رشته حفظ  جزء پنج قرآن کریم

5-طیبه شیرزادی و فاطمه بهرامی بصورت مشترک در رشته آشنایی با سیره معصومین علیهم السلام

6-زهرا غیاثی در بخش ترتیل خوانی خواهران

7-مسلم آلبوغبیش در بخش دعا و مناجات خوانی برادران

بنا به این گزارش، در بخش پژوهشی و هنری نیز تعداد شش نفر  از دانشجویان دانشگاه الیام به مرحله دوم راه یافتهاند که هنوز نتایج این بخشها اعلام نشده است.

شایان ذکر است مرحله نهایی این مسابقات مهرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه قم برگزار میشود.