راهیابی هفت تن از دانشجویان دانشگاه ایلام به مرحله نهایی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور

هفت تن از دانشجويان دانشگاه ايلام در دو بخش معارفي و آوايي به مرحله نهايي سي و چهارمين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان سراسر کشور راه يافتند.

به گزارش روابط عمومي، مرحله دانشگاهي سي و چهارمين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان سراسر کشور، اسفد ماه سال گذشته در چهار بخش معارفي، آوايي، پژوهشي و هنري در دانشگاه ايلام برگزار گرديد که در نهايت 35 نفر از شرکت کنندگان مجوز حضور در مرحله بعدي را کسب کردند.

اين گزارش ميافزايد: در مرحله دوم اين جشنواره که در دانشگاه قم برگزار شد، هفت نفر از دانشجويان دانشگاه ايلام به شرح ذيل به مرحله نهايي راه يافتند:

1-خديجه محمدي در رشته سبک زندگي ايراني اسلامي

2-فاطمه مرادي در رشته آشنايي با ترجمه و تفسير قرآن

3-سيد مهدي حسيني در رشته  پرسمان معارفي

4-عاطفه مطلباني در رشته حفظ  جزء پنج قرآن کريم

5-طيبه شيرزادي و فاطمه بهرامي بصورت مشترک در رشته آشنايي با سيره معصومين عليهم السلام

6-زهرا غياثي در بخش ترتيل خواني خواهران

7-مسلم آلبوغبيش در بخش دعا و مناجات خواني برادران

بنا به اين گزارش، در بخش پژوهشي و هنري نيز تعداد شش نفر  از دانشجويان دانشگاه اليام به مرحله دوم راه يافتهاند که هنوز نتايج اين بخشها اعلام نشده است.

شايان ذکر است مرحله نهايي اين مسابقات مهرماه سال جاري به ميزباني دانشگاه قم برگزار ميشود.