انتصاب دکتر علیرضا حسینی به سمت همکار کارگروه مهندسی رودخانه و سازه‎های هیدرولیکی هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‎ها

با حکم دکتر  نیلی: دکتر علیرضا حسینی دانشیار دانشگاه ایلام به سمت همکار کارگروه مهندسی رودخانه و سازههای هیدرولیکی هیأت ویژه گزارش ملی سیلابهای کشور منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی، با حکم دکتر نیلی رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها، آقای دکتر علیرضا حسینینیا دانشیار دانشگاه ایلام به عنوان همکار کارگروه مهندسی رودخانه و سازههای هیدرولیکی هیأت ویژه گزارش ملی سیلابهای کشور منصوب گردید.

دکتر نیلی در این احکام خواستار اهتمام برای تهیه گزارشی مستند و دقیق از سیلابهای 1398 کشور، جهت ارائه به دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری و ملت شریف ایران شده است.

بنا به این گزارش در همین راستا پیش از این دکتر مرزبان فرامرزی دانشیار دانشکده کشاورزی به سمت همکار کارگروه منابع طبیعی و کشاورزی و آقایان دکتر اقبال احسانزاده، دکتر جعفر مامیزاده و دکتر جواد سروریان استادیاران دانشگاه ایلام به سمت همکار کارگروه مهندسی رودخانه و سازههای هیدرولیکی هیأت ویژه گزارش ملی سیلابهای کشور منصوب گردیدند.