انتصاب دکتر علیرضا حسینی به سمت همکار کارگروه مهندسی رودخانه و سازه‎های هیدرولیکی هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‎ها

با حکم دکتر  نيلي: دکتر عليرضا حسيني دانشيار دانشگاه ايلام به سمت همکار کارگروه مهندسي رودخانه و سازههاي هيدروليکي هيأت ويژه گزارش ملي سيلابهاي کشور منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با حکم دکتر نيلي رئيس هيأت ويژه گزارش ملي سيلابها، آقاي دکتر عليرضا حسينينيا دانشيار دانشگاه ايلام به عنوان همکار کارگروه مهندسي رودخانه و سازههاي هيدروليکي هيأت ويژه گزارش ملي سيلابهاي کشور منصوب گرديد.

دکتر نيلي در اين احکام خواستار اهتمام براي تهيه گزارشي مستند و دقيق از سيلابهاي 1398 کشور، جهت ارائه به دکتر روحاني رياست محترم جمهوري و ملت شريف ايران شده است.

بنا به اين گزارش در همين راستا پيش از اين دکتر مرزبان فرامرزي دانشيار دانشکده کشاورزي به سمت همکار کارگروه منابع طبيعي و کشاورزي و آقايان دکتر اقبال احسانزاده، دکتر جعفر ماميزاده و دکتر جواد سروريان استادياران دانشگاه ايلام به سمت همکار کارگروه مهندسي رودخانه و سازههاي هيدروليکي هيأت ويژه گزارش ملي سيلابهاي کشور منصوب گرديدند.