طرح کاشت محصولات صیفی و سبزیجات بصورت تلفیقی در باغ گیاه شناسی دانشگاه ایلام انجام شد

با هدف تیمسازی و توسعه خلاقیت و کار آفرینی در بین دانشجویان، طرح کاشت محصولات صیفی و سبزیجات بصورت تلفیقی در باغ گیاهشناسی دانشگاه ایلام انجام گردید.

به گزارش روابط عمومی، با هدف تیمسازی و توسعه خلاقیت و کار آفرینی در زمینه تولید محصولات ارگانیک و دارویی در بین دانشجویان،  طرح کاشت برخی محصولات صیفی، سبزیجات و پایههای گونه آویشن کوهی به صورت تلفیقی در بین ردیف درختان باغ گیاه شناسی دانشگاه ایلام زیر نظر دکتر مهدی حیدری مدیر گروه جنگل دانشکده کشاورزی و با همکاری خانم طاهره چامه دانشجوی کارشناسی ارشد گیاهان زینتی انجام شد.

این طرح علاوه بر اینکه باعث تقویت خاک، حفظ رطوبت عرصه کاشت درختان و به طور کلی بهبود عملکرد زمین و رویش گونههای درختی باغ گیاهشناسی میشود، میتواند در مشارکتسازی و آموزش دانشجویان علاقهمند مؤثر باشد.