طرح کاشت محصولات صیفی و سبزیجات بصورت تلفیقی در باغ گیاه شناسی دانشگاه ایلام انجام شد

طرح کاشت محصولات صيفي و سبزيجات بصورت تلفيقي در باغ گياه شناسي دانشگاه ايلام انجام شد

با هدف تيمسازي و توسعه خلاقيت و کار آفريني در بين دانشجويان، طرح کاشت محصولات صيفي و سبزيجات بصورت تلفيقي در باغ گياهشناسي دانشگاه ايلام انجام گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با هدف تيمسازي و توسعه خلاقيت و کار آفريني در زمينه توليد محصولات ارگانيک و دارويي در بين دانشجويان،  طرح کاشت برخي محصولات صيفي، سبزيجات و پايههاي گونه آويشن کوهي به صورت تلفيقي در بين رديف درختان باغ گياه شناسي دانشگاه ايلام زير نظر دکتر مهدي حيدري مدير گروه جنگل دانشکده کشاورزي و با همکاري خانم طاهره چامه دانشجوي کارشناسي ارشد گياهان زينتي انجام شد.

اين طرح علاوه بر اينکه باعث تقويت خاک، حفظ رطوبت عرصه کاشت درختان و به طور کلي بهبود عملکرد زمين و رويش گونههاي درختي باغ گياهشناسي ميشود، ميتواند در مشارکتسازي و آموزش دانشجويان علاقهمند مؤثر باشد.