شرکت دانش بنیان «پیشگام طب دایا» مستقر در دانشگاه ایلام موفق به ثبت اختراع اولین محصول خود شد

شرکت دانش بنیان «پیشگام طب دایا» با مدیریت آقای رضا علیزاده دانشجوی فارغ‌التحصیل کارشناسی رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاه ایلام، که در مرکز نوآوری و فناوری دانشگاه مستقر است، موفق به ثبت اختراع اولین محصول خود با عنوان پماد کاملاً گیاهی برای درمان سوختگی‌های درجه دو شد.

به گزارش روابط عمومی، این پماد از گیاهان بومی استان ایلام تهیه شده و فاقد هرگونه مواد شیمیایی می‌باشد.

آقای رضا علیزاده

بنا به این گزارش: این شرکت دانش بنیان محصولات کاملاً گیاهی دیگری نیز در دست تولید دارد، که قابلیت تجاری‌سازی و برون سپاری توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را دارد.

شایان ذکر است آقای رضا علیزاده دانشجوی نخبه و فعال فارغ‌التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی دانشگاه ایلام است، که در دوره دانشجویی توانست این شرکت دانش بنیان را ثبت نماید.

شرکت دانش بنيان «پيشگام طب دايا» مستقر در دانشگاه ايلام موفق به ثبت اختراع اولين محصول خود شد شرکت دانش بنيان «پيشگام طب دايا» مستقر در دانشگاه ايلام موفق به ثبت اختراع اولين محصول خود شد