شرکت دانش بنیان «پیشگام طب دایا» مستقر در دانشگاه ایلام موفق به ثبت اختراع اولین محصول خود شد

شرکت دانش بنيان «پيشگام طب دايا» با مديريت آقاي رضا عليزاده دانشجوي فارغ‌التحصيل کارشناسي رشته علوم آزمايشگاهي دانشگاه ايلام، که در مرکز نوآوري و فناوري دانشگاه مستقر است، موفق به ثبت اختراع اولين محصول خود با عنوان پماد کاملاً گياهي براي درمان سوختگي‌هاي درجه دو شد.

به گزارش روابط عمومي، اين پماد از گياهان بومي استان ايلام تهيه شده و فاقد هرگونه مواد شيميايي مي‌باشد.

آقاي رضا عليزاده

بنا به اين گزارش: اين شرکت دانش بنيان محصولات کاملاً گياهي ديگري نيز در دست توليد دارد، که قابليت تجاري‌سازي و برون سپاري توسط معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري را دارد.

شايان ذکر است آقاي رضا عليزاده دانشجوي نخبه و فعال فارغ‌التحصيل رشته علوم آزمايشگاهي دامپزشکي دانشگاه ايلام است، که در دوره دانشجويي توانست اين شرکت دانش بنيان را ثبت نمايد.