انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری بین دانشگاه ایلام و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام

در جریان برگزاری نشست هم‌اندیشی دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام و دکتر احمدی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان که صبح روز چهارشنبه 18 خرداد ماه در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید، تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری بین دانشگاه ایلام و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام، منعقد و امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی، در این نشست دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها به صورت جدی در دولت سیزدهم در کانون توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: با توجه به مزیت‌های استان ایلام در زمینه‌های نفت و گاز، کشاورزی و منابع طبیعی و دامپروری، مأموریت اصلی دانشگاه ایلام، تمرکز بر انجام فعالیت‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری متناسب با این ظرفیت‌ها می‌باشد.

دکتر علی‌محمدی، افزود: متناسب با این رویکرد، دانشگاه ایلام آمادگی دارد با تمام توان و استفاده از ظرفیت‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری  برای تحقق اهداف و برنامه‌های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام و رفع مشکلات مربوط به این حوزه، همکاری لازم را داشته باشد.

در این نشست دکتر احمدی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزادی استان ایلام با تمجید از شخصیت دکتر علی‌محمدی و با ابراز خرسندی از رویکرد مدیریتی ایشان برای التزام به مأموریت دانشگاه جهت مشارکت فعال در روند توسعه استان ایلام، به پتانسیل‌های مختلف علمی و آموزشی در دانشگاه ایلام اشاره کرد و خواستار استفاده از این ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات و چالش‌های استان ایلام و به ویژه در زمینه منابع طبیعی شد و تأکید کرد با جدیت تمام خود را ملزم به همراهی و همکاری با دانشگاه ایلام برای تحقق اهداف مورد نظر می‌دانیم.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری دوجانبه به امضای دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام و دکتر احمدی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام رسید.