انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری بین دانشگاه ایلام و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام

در جريان برگزاري نشست هم‌انديشي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و دکتر احمدي مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان که صبح روز چهارشنبه 18 خرداد ماه در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد، تفاهم‌نامه همکاري علمي، پژوهشي و فناوري بين دانشگاه ايلام و اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري استان ايلام، منعقد و امضاء شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين نشست دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينکه مأموريت‌گرايي دانشگاه‌ها به صورت جدي در دولت سيزدهم در کانون توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: با توجه به مزيت‌هاي استان ايلام در زمينه‌هاي نفت و گاز، کشاورزي و منابع طبيعي و دامپروري، مأموريت اصلي دانشگاه ايلام، تمرکز بر انجام فعاليت‌هاي مختلف آموزشي، پژوهشي و فناوري متناسب با اين ظرفيت‌ها مي‌باشد.

دکتر علي‌محمدي، افزود: متناسب با اين رويکرد، دانشگاه ايلام آمادگي دارد با تمام توان و استفاده از ظرفيت‌هاي مختلف آموزشي، پژوهشي و فناوري  براي تحقق اهداف و برنامه‌هاي اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري استان ايلام و رفع مشکلات مربوط به اين حوزه، همکاري لازم را داشته باشد.

در اين نشست دکتر احمدي مديرکل منابع طبيعي و آبخيزادي استان ايلام با تمجيد از شخصيت دکتر علي‌محمدي و با ابراز خرسندي از رويکرد مديريتي ايشان براي التزام به مأموريت دانشگاه جهت مشارکت فعال در روند توسعه استان ايلام، به پتانسيل‌هاي مختلف علمي و آموزشي در دانشگاه ايلام اشاره کرد و خواستار استفاده از اين ظرفيت‌ها براي رفع مشکلات و چالش‌هاي استان ايلام و به ويژه در زمينه منابع طبيعي شد و تأکيد کرد با جديت تمام خود را ملزم به همراهي و همکاري با دانشگاه ايلام براي تحقق اهداف مورد نظر مي‌دانيم.

در پايان اين نشست، تفاهم نامه همکاري دوجانبه به امضاي دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ايلام و دکتر احمدي مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان ايلام رسيد.