دیدار رئیس دانشگاه ایلام با دانشجویان ساکن در پردیس خوابگاهی دختران

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه شب گذشته با حضور در پردیس خوابگاهی دختران، ضمن دیدار با دانشجویان به سئوالات آنها پاسخ دادند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با همراهی حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی‌راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین یعقوبی معاون دفتر نهاد نمایندگی، دکتر کوخایی‌زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی و دکتر شکری معاون دانشجویی، شب گذشته در پردیس خوابگاهی دانشجویان دختر حضور یافتند و ضمن شنیدن درخواست‌ها و مسائل  دانشجویان خوابگاهی، هدف از برگزاری این جلسه را بررسی و رفع مسائل و مشکلات دانشجویان عنوان نمودند.

در ادامه دانشجویان به بیان درخواست‌ها، نظرات و مسائل مورد نظر خود پرداختند و دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ضمن استقبال از پیشنهادات و نقطه نظرات دانشجویان بر بسیج همه امکانات برای خدمات رسانی بهتر به دانشجویان تأکید کردند و دستورات لازم برای حل مسائل مورد نظر آنان را صادر کردند.