کتاب ترجمه‌ ای استادیار دانشگاه ایلام در پنجمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام شایسته تقدیر شناخته شد

در جریان برگزاری پنجمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام،  کتاب «نظریه گروه برای فیزیکدانان انرژی بالا» ترجمه دکتر مسعود صیدی استادیار دانشگاه ایلام شایسته تقدیر شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی، در پنجمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام، که به همت مؤسسه فرهنگی - هنری اقلیم هشت ایلام، خانه کتاب و ادبیات ایران، معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، کتاب «نظریه گروه برای فیزیکدانان انرژی بالا» تألیف محمد سالم و محمد رفیق، که توسط دکتر مسعود صیدی استادیار دانشکده علوم پایه ترجمه شده است، در بخش علوم خالص (فیزیک) شایسته تقدیر شناخته شد.

کتاب «نظریه گروه برای فیزیکدانان انرژی بالا» با هدف   پوشش دادن کلیه رئوس مطالب درس «نظریه‌ گروه و تقارن» رشته آموزشی فیزیک تآلفی شده و تاکنون کتابی در این سطح در ایران ترجمه نشده است.

این کتاب در چهار فصل و 280 صفحه توسط انتشارات دانشگاه ایلام منتشر شده است.