کتاب ترجمه‌ ای استادیار دانشگاه ایلام در پنجمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام شایسته تقدیر شناخته شد

کتاب ترجمه‌ اي استاديار دانشگاه ايلام در پنجمين دوره جايزه کتاب سال استان ايلام شايسته تقدير شناخته شد

در جريان برگزاري پنجمين دوره جايزه کتاب سال استان ايلام،  کتاب «نظريه گروه براي فيزيکدانان انرژي بالا» ترجمه دکتر مسعود صيدي استاديار دانشگاه ايلام شايسته تقدير شناخته شد.

به گزارش روابط عمومي، در پنجمين دوره جايزه کتاب سال استان ايلام، که به همت مؤسسه فرهنگي - هنري اقليم هشت ايلام، خانه کتاب و ادبيات ايران، معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان برگزار شد، کتاب «نظريه گروه براي فيزيکدانان انرژي بالا» تأليف محمد سالم و محمد رفيق، که توسط دکتر مسعود صيدي استاديار دانشکده علوم پايه ترجمه شده است، در بخش علوم خالص (فيزيک) شايسته تقدير شناخته شد.

کتاب «نظريه گروه براي فيزيکدانان انرژي بالا» با هدف   پوشش دادن کليه رئوس مطالب درس «نظريه‌ گروه و تقارن» رشته آموزشي فيزيک تآلفي شده و تاکنون کتابي در اين سطح در ايران ترجمه نشده است.

اين کتاب در چهار فصل و 280 صفحه توسط انتشارات دانشگاه ايلام منتشر شده است.