پیام تبریک دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت بزرگداشت روز معلم و استاد

همزمان با فرا رسیدن روز معلم، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با صدور پیامی تأکید کرد روز معلم فرصتی مغتنم در ستایش دانایی و تقدیر از زحمات تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، متن پیام به شرح ذیل است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

?? اردیبهشت ماه، سالروز شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری استاد حوزه و دانشگاه و معلم گفتمان انقلاب اسلامی، که به نام روز معلم نامگذاری شده است، فرصتی مغتنم در ستایش دانایی، تعلیم و تربیت و تقدیر از زحمات تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت است. در دنیای پرتلاطم امروز، که دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب با تمام توان و با استفاده از شگردها و تکنیک‌های مختلف و پیچیده، روح فرهنگ اسلامی - ایرانی را در کانون هجوم خود قرار داده اند، معلمان و استادان به عنوان تلاشگران عرصه دانایی، می توانند با ایثار و فداکاری و تزریق روح امید و خودباوری به جوانان دانشجو، در جهت صیانت از آرمان‌های اسلامی و انقلابی، در پرتو جهاد تبیین، شکست توطئه های دشمنان و تربیت فرزندان این سرزمین به عنوان آینده سازان کشور، نقش محوری در تحقق شکل گیری تمدن نوین اسلامی داشته باشند. بی شک لازمه تحقق برنامه های ترقی و پیشرفت کشور اسلامیمان، تضمین موفقیت نسل های کنونی و آینده و تحقق مطالبات مقام معظم رهبری(زید عزه) در امور مختلف و از جمله شعار سال ???? به عنوان «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»، اهتمام به حفظ شان و جایگاه معلمان و استادان و حمایت مادی و معنوی از این قشر فرهیخته است. اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید علامه مرتضی مطهری به عنوان‌ یک شخصیت ممتاز و اندیشمند بزرگ و توانای انقلاب اسلامی، روز معلم را به تمامی اساتید فهیم و دغدغه مند دانشگاه، معلمان زحمت کش و مدرسان بزرگوار در استان و جای‌جای این سرزمین پاک، صمیمانه تبریک عرض می نمایم و آرزو میکنم زندگی این عزیزان در سایه الطاف الهی و توجهات حضرت بقیه‌ الله الاعظم  عجل الله تعالی فرجه الشریف، قرین کامیابی، شادکامی و تحصیل کمالات معنوی باشد.

طاهر علی‌محمدی

رئیس دانشگاه ایلام