پیام تبریک دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت بزرگداشت روز معلم و استاد

همزمان با فرا رسيدن روز معلم، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با صدور پيامي تأکيد کرد روز معلم فرصتي مغتنم در ستايش دانايي و تقدير از زحمات تلاشگران عرصه تعليم و تربيت است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، متن پيام به شرح ذيل است:

«بسم الله الرحمن الرحيم»

?? ارديبهشت ماه، سالروز شهادت آيت‌الله مرتضي مطهري استاد حوزه و دانشگاه و معلم گفتمان انقلاب اسلامي، که به نام روز معلم نامگذاري شده است، فرصتي مغتنم در ستايش دانايي، تعليم و تربيت و تقدير از زحمات تلاشگران عرصه تعليم و تربيت است. در دنياي پرتلاطم امروز، که دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب با تمام توان و با استفاده از شگردها و تکنيک‌هاي مختلف و پيچيده، روح فرهنگ اسلامي - ايراني را در کانون هجوم خود قرار داده اند، معلمان و استادان به عنوان تلاشگران عرصه دانايي، مي توانند با ايثار و فداکاري و تزريق روح اميد و خودباوري به جوانان دانشجو، در جهت صيانت از آرمان‌هاي اسلامي و انقلابي، در پرتو جهاد تبيين، شکست توطئه هاي دشمنان و تربيت فرزندان اين سرزمين به عنوان آينده سازان کشور، نقش محوري در تحقق شکل گيري تمدن نوين اسلامي داشته باشند. بي شک لازمه تحقق برنامه هاي ترقي و پيشرفت کشور اسلاميمان، تضمين موفقيت نسل هاي کنوني و آينده و تحقق مطالبات مقام معظم رهبري(زيد عزه) در امور مختلف و از جمله شعار سال ???? به عنوان «سال توليد، دانش‌بنيان و اشتغال‌آفرين»، اهتمام به حفظ شان و جايگاه معلمان و استادان و حمايت مادي و معنوي از اين قشر فرهيخته است. اينجانب با گراميداشت ياد و خاطره استاد شهيد علامه مرتضي مطهري به عنوان‌ يک شخصيت ممتاز و انديشمند بزرگ و تواناي انقلاب اسلامي، روز معلم را به تمامي اساتيد فهيم و دغدغه مند دانشگاه، معلمان زحمت کش و مدرسان بزرگوار در استان و جاي‌جاي اين سرزمين پاک، صميمانه تبريک عرض مي نمايم و آرزو ميکنم زندگي اين عزيزان در سايه الطاف الهي و توجهات حضرت بقيه‌ الله الاعظم  عجل الله تعالي فرجه الشريف، قرين کاميابي، شادکامي و تحصيل کمالات معنوي باشد.

طاهر علي‌محمدي

رئيس دانشگاه ايلام