مراسم تقدیر از کارشناسان آموزشی دانشگاه ایلام برگزار گردید

همزمان با دهه سرآمدی آموزش و با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر کوخایی زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حسینی مدیر امور آموزشی، خانم دکتر افشار مدیر تحصیلات تکمیلی، دکتر ولی زاده مدیر امور اعضای هیأت علمی و دکتر ضیایی مدیر دفتر استعدادهای درخشان، مراسم تقدیر از کارشناسان آموزشی  دانشگاه صبح دیروز در محل سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، در این نشست حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان اینکه در همه کشورها معلمان و اساتید نقش محوری در تربیت نسل‌های کنونی و آینده داردند، تأکید کرد اساتید دانشگاه‌ها می‌بایستی علاوه بر اهتمام به آموزش، به شناسایی و پرورش استعدادهای دانشجویان توجه ویژه نمایند و زمینه تقویت اعتماد به نفس و خلاقیت را در آنان فراهم کنند.

در ادامه دکتر کوخایی زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک دهه سرآمدی آموزش، از تلاش‌های صادقانه و خالصانه کارشناسان آموزشی دانشگاه تقدیر و تشکر کرد و بر انجام سریع و به موقع امور آموزشی دانشجویان تأکید نمود و ابراز امیدواری کرد با همراهی و همدلی مدیران و کارشناسان حوزه آموزشی دانشگاه، شاهد ارتقاء سطح خدمات آموزشی و فراهم ساختن رضایت بیشتر دانشجویان باشیم.

در ادامه  مراسم کارشناسان آموزشی دانشگاه به بیان نظرات، پیشنهادت و مسائل مورد نظر خود پرداختند و سپس معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران ستادی معاونت، پاسخ‌های لازم را ارائه دادند.

در پایان مراسم از کارشناسان آموزشی دانشگاه تقدیر بعمل آمد.