مراسم تقدیر از کارشناسان آموزشی دانشگاه ایلام برگزار گردید

همزمان با دهه سرآمدي آموزش و با حضور حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر کوخايي زاده معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه، دکتر حسيني مدير امور آموزشي، خانم دکتر افشار مدير تحصيلات تکميلي، دکتر ولي زاده مدير امور اعضاي هيأت علمي و دکتر ضيايي مدير دفتر استعدادهاي درخشان، مراسم تقدير از کارشناسان آموزشي  دانشگاه صبح ديروز در محل سالن اجتماعات دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در اين نشست حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه با بيان اينکه در همه کشورها معلمان و اساتيد نقش محوري در تربيت نسل‌هاي کنوني و آينده داردند، تأکيد کرد اساتيد دانشگاه‌ها مي‌بايستي علاوه بر اهتمام به آموزش، به شناسايي و پرورش استعدادهاي دانشجويان توجه ويژه نمايند و زمينه تقويت اعتماد به نفس و خلاقيت را در آنان فراهم کنند.

در ادامه دکتر کوخايي زاده معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه با گراميداشت ياد و خاطره استاد شهيد مرتضي مطهري و تبريک دهه سرآمدي آموزش، از تلاش‌هاي صادقانه و خالصانه کارشناسان آموزشي دانشگاه تقدير و تشکر کرد و بر انجام سريع و به موقع امور آموزشي دانشجويان تأکيد نمود و ابراز اميدواري کرد با همراهي و همدلي مديران و کارشناسان حوزه آموزشي دانشگاه، شاهد ارتقاء سطح خدمات آموزشي و فراهم ساختن رضايت بيشتر دانشجويان باشيم.

در ادامه  مراسم کارشناسان آموزشي دانشگاه به بيان نظرات، پيشنهادت و مسائل مورد نظر خود پرداختند و سپس معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي و مديران ستادي معاونت، پاسخ‌هاي لازم را ارائه دادند.

در پايان مراسم از کارشناسان آموزشي دانشگاه تقدير بعمل آمد.