مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ ایلام: در انتخابات 28 خرداد مردم درخشیدند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ ایلام با صدور پیامی از درخشش ملت در انتخابات 28 خرداد تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام ‌و المسلمین غلامرضا غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام  در پیامی ضمن  قدردانی از عموم جامعه دانشگاهی در تبیین تحلیل و روشنگری در زمینه انتخابات و انتخاب اصلح و همچنین مشارکت قاطبه دانشگاهیان گرانقدر در روز انتخابات  اظهار کرد: درخشش ملت در انتخابات جای تقدیر دارد و برای منتخب ملت بزرگ ایران در راه خدمتگذاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم شریف ایران آرزوی توفیق الهی دارم.

وی با تبریک این حماسه گفت: امیدواریم رئیس جمهور منتخب از تمام ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات و پاسخ به مطالبات مردم بهره‌ گیرد.