مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ ایلام: در انتخابات 28 خرداد مردم درخشیدند

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ ايلام با صدور پيامي از درخشش ملت در انتخابات 28 خرداد تقدير کرد.

به گزارش روابط عمومي، حجت‌الاسلام ‌و المسلمين غلامرضا غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام  در پيامي ضمن  قدرداني از عموم جامعه دانشگاهي در تبيين تحليل و روشنگري در زمينه انتخابات و انتخاب اصلح و همچنين مشارکت قاطبه دانشگاهيان گرانقدر در روز انتخابات  اظهار کرد: درخشش ملت در انتخابات جاي تقدير دارد و براي منتخب ملت بزرگ ايران در راه خدمتگذاري به نظام مقدس جمهوري اسلامي و مردم شريف ايران آرزوي توفيق الهي دارم.

وي با تبريک اين حماسه گفت: اميدواريم رئيس جمهور منتخب از تمام ظرفيت‌ها براي رفع مشکلات و پاسخ به مطالبات مردم بهره‌ گيرد.