محمد شریفی دانشجوی دانشگاه ایلام قهرمان اولین دوره مسابقات ورزش‌های الکترونیکی (مسابقات فیفا21) دانشجویان کشور شد

محمد شریفی دانشجوی  کارشناسی شیمی دانشگاه ایلام مقام اول، اولین دوره مسابقات ورزش‌های الکترونیکی (مسابقات فیفا21)  دانشجویان کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی، اولین دوره مسابقات ورزش‌های الکترونیکی (مسابقات فیفا21) دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور با شرکت 174 ورزشکار از دانشگاه‌های سراسر کشور در دو بخش آقایان و بانوان با حضور 174 شرکت کننده به مدت یک ماه برگزار گردید، که در پایان آقای محمدرضا شریفی دانشجوی کارشناسی رشته شیمی دانشگاه ایلام موفق به کسب مقام اول شد.

این مسابقات از یک مرداد تا 5 شهریور ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید.

محمد شريفي دانشجوي دانشگاه ايلام قهرمان اولين دوره مسابقات ورزش‌هاي الکترونيکي (مسابقات فيفا21) دانشجويان  کشور شد