محمد شریفی دانشجوی دانشگاه ایلام قهرمان اولین دوره مسابقات ورزش‌های الکترونیکی (مسابقات فیفا21) دانشجویان کشور شد

محمد شريفي دانشجوي  کارشناسي شيمي دانشگاه ايلام مقام اول، اولين دوره مسابقات ورزش‌هاي الکترونيکي (مسابقات فيفا21)  دانشجويان کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي، اولين دوره مسابقات ورزش‌هاي الکترونيکي (مسابقات فيفا21) دانشجويان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي سراسر کشور با شرکت 174 ورزشکار از دانشگاه‌هاي سراسر کشور در دو بخش آقايان و بانوان با حضور 174 شرکت کننده به مدت يک ماه برگزار گرديد، که در پايان آقاي محمدرضا شريفي دانشجوي کارشناسي رشته شيمي دانشگاه ايلام موفق به کسب مقام اول شد.

اين مسابقات از يک مرداد تا 5 شهريور ماه سال جاري به ميزباني دانشگاه علامه طباطبايي برگزار گرديد.