پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خطاب به سرپرست دانشگاه ایلام

حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی‌راد سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با صدور پیامی، انتصاب دکتر علی‌محمدی به سمت سرپرست دانشگاه ایلام را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، در پی انتصاب دکتر علی‌محمدی به سمت سرپرست دانشگاه ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی‌راد سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام پیامی تبریکی خطاب به  ایشان به شرح ذیل صادر کرد:

جناب آقای دکتر طاهر علی‌محمدی

انتصاب حضرتعالی را به سرپرستی دانشگاه ایلام تبریک عرض می‌نمایم. دانشگاه و دانشجو موتور محرک جامعه در حرکت عظیم به سوی تمدن نوین اسلامی است، که امید است در دوره حضرتعالی شاهد شکوفایی بیش از پیش این حرکت مبارک باشیم. قطعا استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان توانمند و انقلابی و بهره‌گیری از تجربیات مدیران سابق می‌تواند توشه راه مناسبی برای طی این مسیر خوش عاقبت باشد.

بر خود لازم می‌دانم از زحمات و تلاش‌های ریاست سابق دانشگاه جناب آقای دکتر علی‌اکبری و همکاران دیگر تشکر نمایم و برای شما توفیق روز افزون در جهت کسب رضایت پروردگار را از خداوند متعال مسئلت نمایم.

مهاجر مهدوی‌راد

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام