پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خطاب به سرپرست دانشگاه ایلام

حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي‌راد سرپرست نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، با صدور پيامي، انتصاب دکتر علي‌محمدي به سمت سرپرست دانشگاه ايلام را تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومي، در پي انتصاب دکتر علي‌محمدي به سمت سرپرست دانشگاه ايلام، حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي‌راد سرپرست نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام پيامي تبريکي خطاب به  ايشان به شرح ذيل صادر کرد:

جناب آقاي دکتر طاهر علي‌محمدي

انتصاب حضرتعالي را به سرپرستي دانشگاه ايلام تبريک عرض مي‌نمايم. دانشگاه و دانشجو موتور محرک جامعه در حرکت عظيم به سوي تمدن نوين اسلامي است، که اميد است در دوره حضرتعالي شاهد شکوفايي بيش از پيش اين حرکت مبارک باشيم. قطعا استفاده از ظرفيت اساتيد و دانشجويان توانمند و انقلابي و بهره‌گيري از تجربيات مديران سابق مي‌تواند توشه راه مناسبي براي طي اين مسير خوش عاقبت باشد.

بر خود لازم مي‌دانم از زحمات و تلاش‌هاي رياست سابق دانشگاه جناب آقاي دکتر علي‌اکبري و همکاران ديگر تشکر نمايم و براي شما توفيق روز افزون در جهت کسب رضايت پروردگار را از خداوند متعال مسئلت نمايم.

مهاجر مهدوي‌راد

سرپرست نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام