تقدیر معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از خانم گلستان عرفانی کارشناس دانشگاه ایلام

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با ارسال لوحی از مساعی ارزشمند خانم گلستان عرفانی کارشناس دانشگاه ایلام در برگزاری نهمین جشنواره ملی رویش تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال لوحی مراتب تقدیر خود را از مساعی ارزشمند و خالصانه خانم گلستان عرفانی کارشناس کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه ایلام به جهت اهتمام در برگزاری نهمین جشنواره ملی رویش بعمل آورد و تأکید کرد: مساعی ارزشمند شما، که با درایت و تدبیر خویش در راه تعالی فرهنگ دانشجویان میهن عزیزمان، گام‌های مؤثری برداشته و موجبات گسترش نشاط، شادابی و پویایی دانشجویان را فراهم آوردید، و این بر اهالی فرهنگ و سپهر دانشگاه پوشید نیست. امید آن دارم، سرکارعالی همواره مصدر خیر و خلوص بوده و ایمان و اندیشه‌تان، رونق‌افزای دانشوران شود.

دکتر غفاری افزود: از ساحت حضرت سمیع سبحان، سلامتی و عزت روزافزون خدمتگزاران عرصه فرهنگ و فرهیختگی را آرزومندم.

تقدير معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم از خانم گلستان عرفاني کارشناس دانشگاه ايلام