تقدیر معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از خانم گلستان عرفانی کارشناس دانشگاه ایلام

تقدير معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم از خانم گلستان عرفاني کارشناس دانشگاه ايلام

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم با ارسال لوحي از مساعي ارزشمند خانم گلستان عرفاني کارشناس دانشگاه ايلام در برگزاري نهمين جشنواره ملي رويش تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر غلامرضا غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با ارسال لوحي مراتب تقدير خود را از مساعي ارزشمند و خالصانه خانم گلستان عرفاني کارشناس کانون‌هاي فرهنگي و هنري دانشگاه ايلام به جهت اهتمام در برگزاري نهمين جشنواره ملي رويش بعمل آورد و تأکيد کرد: مساعي ارزشمند شما، که با درايت و تدبير خويش در راه تعالي فرهنگ دانشجويان ميهن عزيزمان، گام‌هاي مؤثري برداشته و موجبات گسترش نشاط، شادابي و پويايي دانشجويان را فراهم آورديد، و اين بر اهالي فرهنگ و سپهر دانشگاه پوشيد نيست. اميد آن دارم، سرکارعالي همواره مصدر خير و خلوص بوده و ايمان و انديشه‌تان، رونق‌افزاي دانشوران شود.

دکتر غفاري افزود: از ساحت حضرت سميع سبحان، سلامتي و عزت روزافزون خدمتگزاران عرصه فرهنگ و فرهيختگي را آرزومندم.