خانم حدیث بساط شیر دانشجوی دانشگاه ایلام به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان کشور دعوت شد

از سوی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، خانم حدیث بساط شیر دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام به اردوی تیم ملی فوتبال بزرگسالان بانوان کشور دعوت شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم حدیث بساط شیر دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی دانشگاه ایلام و عضو تیمهای فوتبال و فوتسال دانشگاه از سوی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، به اردوی تیم ملی فوتبال بزرگسالان بانوان کشور دعوت شد و به مسابقات چهارجانبه کشور بلاروس اعزام گردید.

بنا به این گزارش: آمادگی جسمانی و تکنیک خاص حمل توپ و قابلیت گلزنی از ویژگی‌های  خانم بساط شیر دانشجوی شایسته دانشگاه ایلام است.

این گزارش می‌افزاید: در چند سال اخیر سرمایه گذاری خوبی در حوزه تربیت بدنی و ورزش قهرمانی دانشجویان دانشگاه  ایلام انجام گرفته و بدین لحاظ دانشجویان دانشگاه، عنوان‌های مختلفی را در سطح کشور و منطقه کسب کرده‌اند.