خانم حدیث بساط شیر دانشجوی دانشگاه ایلام به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان کشور دعوت شد

از سوي فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران، خانم حديث بساط شير دانشجوي کارشناسي ارشد دانشگاه ايلام به اردوي تيم ملي فوتبال بزرگسالان بانوان کشور دعوت شد.

به گزارش روابط عمومي، خانم حديث بساط شير دانشجوي کارشناسي ارشد رشته تربيت بدني دانشگاه ايلام و عضو تيمهاي فوتبال و فوتسال دانشگاه از سوي فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران، به اردوي تيم ملي فوتبال بزرگسالان بانوان کشور دعوت شد و به مسابقات چهارجانبه کشور بلاروس اعزام گرديد.

بنا به اين گزارش: آمادگي جسماني و تکنيک خاص حمل توپ و قابليت گلزني از ويژگي‌هاي  خانم بساط شير دانشجوي شايسته دانشگاه ايلام است.

اين گزارش مي‌افزايد: در چند سال اخير سرمايه گذاري خوبي در حوزه تربيت بدني و ورزش قهرماني دانشجويان دانشگاه  ايلام انجام گرفته و بدين لحاظ دانشجويان دانشگاه، عنوان‌هاي مختلفي را در سطح کشور و منطقه کسب کرده‌اند.