دیدار هیأت رئیسه دانشگاه ایلام با مسئول استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

در راستای هماهنگی برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و دینی، هیأت رئیسه دانشگاه ایلام با مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان ایلام دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام به همراه هیات رئیسه، با حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر  غیاثی مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان ایلام دیدار کردند.

در این نشست دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، با بیان اینکه، تیم مدیریتی جدید دانشگاه یک برنامه جامع برای توسعه دانشگاه در افق  سال 1400 متناسب با برنامه راهبردی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری دارد، اظهار داشت: حرکت در مسیر  تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، وجه مشترک تمامی نیروهای انقلابی است و هم‌افزایی با مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی در استان و دانشگاه ایلام در این زمینه بویژه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی ضرورت دارد.

سرپرست دانشگاه ایلام، با اشاره به برخی برنامه‌های پیش رو، اعلام کرد، که تأسیس خانه قرآن و خانه علم در دانشگاه ایلام از جمله برنامه‌های فرهنگی مدیریت جدید ا ست.

در این نشسست حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر غیاثی مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان ایلام، ضمن خوش آمدگویی و آرزوی توفیق برای تیم مدیرتی جدید دانشگاه ایلام، به ساختار دفتر استانی نهاد نمایندگی اشاره کرد و گفت: معاونت آموزشی و پژوهشی،  مدیریت اجرایی، ستاد عتبات و حج عمره، ستاد ازدواج دانشجویی و ستاد قرآن به عنوان زیرمجموعه دفتر استانی نهاد نمایندگی در راستای توسعه فعالیتهای دینی و فرهنگی در سطح دانشگاه‌ها به فعالیت می‌پردازند.

دکتر غیاثی افزود: هماهنگی فعالیت‌های دفاتر نهاد نمایندگی در دانشگاه‌های استان و انجام امور اداری و حقوقی مربوط به ارتباط با مسئولان استانی و کشوری در اختیار دفتر استانی نهاد نمایندگی است.

مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان، تشکیلات نهاد نمایندگی را یک ظرفیت خوب برای کمک به دانشگاه‌ها در انجام فعالیت‌های فرهنگی و دینی دانست و خواستار توسعه روابط و تعامل  مابین دانشگاه ایلام و دفاتر نهاد نمایندگی در استان و دانشگاه شد.