آموزش تمام مقاطع تحصیلی دانشگاه ایلام حضوری شد

پس از دو سال وقفه در آموزش حضوری دانشجویان دانشگاه ایلام به دلیل شیوع ویروس کرونا، امروز با حضور دانشجویان کارشناسی، آموزش حضوری از سر گرفته شد و شور و نشاط بر دانشگاه ایلام حاکم گردید.

به گزارش روابط عمومی، در نبود دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه، که جهت پی‌گیری امور دانشگاه راهی مأموریت اداری شده است، دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به همراه دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر شکری معاون دانشجویی و دکتر حسینی مدیر امور آموزشی، بر سر کلاس‌های درس دانشکده‌های کشاورزی، فنی و مهندسی، علوم پایه، پیرادامپزشکی، ادبیات و علوم انسانی و الهیات و معارف اسلامی  حاضر شد و به دانشجویان خوش آمد گفت.

در این بازدید سرزده، دکتر کوخایی زاده ضمن ابلاغ سلام گرم دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه، از حضور دوباره دانشجویان در دانشگاه بعد از دوسال به علت شیوه کووید 19 ابراز خرسندی نمود و اظهار داشت: با دستور دکتر علی‌محمدی سرپرست محترم دانشگاه، تمام تدابیر لازم برای رفاه حال دانشجویان اندیشیده شده است و از تمام ظرفیت‌های موجود دانشگاه برای ارائه خدمات به دانشجویان استفاده خواهد شد.