آموزش تمام مقاطع تحصیلی دانشگاه ایلام حضوری شد

پس از دو سال وقفه در آموزش حضوري دانشجويان دانشگاه ايلام به دليل شيوع ويروس کرونا، امروز با حضور دانشجويان کارشناسي، آموزش حضوري از سر گرفته شد و شور و نشاط بر دانشگاه ايلام حاکم گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در نبود دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه، که جهت پي‌گيري امور دانشگاه راهي مأموريت اداري شده است، دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه به همراه دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر شکري معاون دانشجويي و دکتر حسيني مدير امور آموزشي، بر سر کلاس‌هاي درس دانشکده‌هاي کشاورزي، فني و مهندسي، علوم پايه، پيرادامپزشکي، ادبيات و علوم انساني و الهيات و معارف اسلامي  حاضر شد و به دانشجويان خوش آمد گفت.

در اين بازديد سرزده، دکتر کوخايي زاده ضمن ابلاغ سلام گرم دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه، از حضور دوباره دانشجويان در دانشگاه بعد از دوسال به علت شيوه کوويد 19 ابراز خرسندي نمود و اظهار داشت: با دستور دکتر علي‌محمدي سرپرست محترم دانشگاه، تمام تدابير لازم براي رفاه حال دانشجويان انديشيده شده است و از تمام ظرفيت‌هاي موجود دانشگاه براي ارائه خدمات به دانشجويان استفاده خواهد شد.