کسب مدال طلای سنگین وزن جوانان و بزرگسالان مسابقات قویترین مردان غرب کشور توسط دانشجوی کارشناسی دانشگاه ایلام

آقای محمد امین لطفی نیا  دانشجوی کارشناسی رشته علوم ورزشی دانشگاه ایلام در مسابقات قویترین  مردان غرب کشور (کنده  قدرتی)، که در شهر الیگودرز  برگزار شد، موفق به کسب مدال طلای سنگین وزن جوانان و بزرگسالان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش روابط عمومی، در نیمه دوم سال جاری دانشجویان دانشگاه ایلام موفق به کسب دهها عنوان مختلف کشوری و منطقه‌ای در رشته‌های مختلف ورزشی شده‌اند.

روابط عمومی دانشگاه ایلام این موفقیت ارزشمند را خدمت آقای لطفی‌نیا و خانواده گرامیشان تبریک گفته و برای ایشان از درگاه خداوند متعال آرزوی موفقیت روز افزون دارد.