کسب مدال طلای سنگین وزن جوانان و بزرگسالان مسابقات قویترین مردان غرب کشور توسط دانشجوی کارشناسی دانشگاه ایلام

آقاي محمد امين لطفي نيا  دانشجوي کارشناسي رشته علوم ورزشي دانشگاه ايلام در مسابقات قويترين  مردان غرب کشور (کنده  قدرتي)، که در شهر اليگودرز  برگزار شد، موفق به کسب مدال طلاي سنگين وزن جوانان و بزرگسالان اين دوره از مسابقات شد.

به گزارش روابط عمومي، در نيمه دوم سال جاري دانشجويان دانشگاه ايلام موفق به کسب دهها عنوان مختلف کشوري و منطقه‌اي در رشته‌هاي مختلف ورزشي شده‌اند.

روابط عمومي دانشگاه ايلام اين موفقيت ارزشمند را خدمت آقاي لطفي‌نيا و خانواده گراميشان تبريک گفته و براي ايشان از درگاه خداوند متعال آرزوي موفقيت روز افزون دارد.