اطلاعیه برگزاری حضوری کلاس های درس در ادامه نیمسال دوم

اطلاعیه دانشگاه ایلام در مورد برگزاری حضوری کلاس های درس در ادامه نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400

ضمن تبریک سال نو خدمت تمامی اساتید محترم و دانشجویان گرامی دانشگاه ایلام و آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه عزیزان، با توجه به تصمیم ستاد ملی کرونا و دستورالعمل وزارت عتف مبنی بر حضوری شدن آموزش در دانشگاه ها، دانشگاه ایلام با شرایط ذیل پذیرای دانشجویان عزیز در مقاطع مختلف خواهد بود:

1- تمامی کلاس های دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) از تاریخ 20 فروردین به صورت حضوری برگزار می گردد.

2- تمامی کلاس های دانشجویان دوره کارشناسی ورودی مهرماه 1397 و 1398 و ماقبل آن از تاریخ 27 فروردین به صورت حضوری برگزار می گردد.

3- کلیه کلاس های دانشجویان دوره کارشناسی ورودی مهرماه 1399 و 1400 از تاریخ 4 اردیبهشت به صورت حضوری برگزار می شود.

4- تا حضوری شدن آموزش در تاریخ های فوق الذکر، کلاس ها همچنان به صورت برخط و در بستر سامانه مودل (lms) مطابق دستورالعمل های اعلامی معاونت آموزشی برگزار می گردد.

5- اسکان دانشجویان محترم در خوابگاه منوط به تزریق سه دوز واکسن کرونا می باشد. ضمناً شرط حضور در کلاس، منوط به تزریق حداقل دو دوز واکسن است.

6- در خصوص نحوه درخواست خوابگاه و چگونگی اسکان و شیوه استفاده از خوابگاه، اطلاعیه رسمی توسط معاونت دانشجویی دانشگاه صادر می گردد.

7- کلیه کلاسهای دانشجویان دوره کاردانی از تاریخ 4 اردیبهشت بصورت حضوری برگزار می شود.

8-  حضور اعضای محترم هیأت علمی در دانشگاه الزامی است.

توجه: معاونت مدیر کل آموزش دانشگاه از روز یکشنبه 14 فروردین آماده پاسخگویی به نحوه تشکیل کلاس‌ها و سایر مسائل آموزشی می باشد.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام