اطلاعیه برگزاری حضوری کلاس های درس در ادامه نیمسال دوم

اطلاعيه دانشگاه ايلام در مورد برگزاري حضوري کلاس هاي درس در ادامه نيمسال دوم سال تحصيلي 1401-1400

ضمن تبريک سال نو خدمت تمامي اساتيد محترم و دانشجويان گرامي دانشگاه ايلام و آرزوي سلامتي و تندرستي براي همه عزيزان، با توجه به تصميم ستاد ملي کرونا و دستورالعمل وزارت عتف مبني بر حضوري شدن آموزش در دانشگاه ها، دانشگاه ايلام با شرايط ذيل پذيراي دانشجويان عزيز در مقاطع مختلف خواهد بود:

1- تمامي کلاس هاي دانشجويان تحصيلات تکميلي (کارشناسي ارشد و دکتري) از تاريخ 20 فروردين به صورت حضوري برگزار مي گردد.

2- تمامي کلاس هاي دانشجويان دوره کارشناسي ورودي مهرماه 1397 و 1398 و ماقبل آن از تاريخ 27 فروردين به صورت حضوري برگزار مي گردد.

3- کليه کلاس هاي دانشجويان دوره کارشناسي ورودي مهرماه 1399 و 1400 از تاريخ 4 ارديبهشت به صورت حضوري برگزار مي شود.

4- تا حضوري شدن آموزش در تاريخ هاي فوق الذکر، کلاس ها همچنان به صورت برخط و در بستر سامانه مودل (lms) مطابق دستورالعمل هاي اعلامي معاونت آموزشي برگزار مي گردد.

5- اسکان دانشجويان محترم در خوابگاه منوط به تزريق سه دوز واکسن کرونا مي باشد. ضمناً شرط حضور در کلاس، منوط به تزريق حداقل دو دوز واکسن است.

6- در خصوص نحوه درخواست خوابگاه و چگونگي اسکان و شيوه استفاده از خوابگاه، اطلاعيه رسمي توسط معاونت دانشجويي دانشگاه صادر مي گردد.

7- کليه کلاسهاي دانشجويان دوره کارداني از تاريخ 4 ارديبهشت بصورت حضوري برگزار مي شود.

8-  حضور اعضاي محترم هيأت علمي در دانشگاه الزامي است.

توجه: معاونت مدير کل آموزش دانشگاه از روز يکشنبه 14 فروردين آماده پاسخگويي به نحوه تشکيل کلاس‌ها و ساير مسائل آموزشي مي باشد.

معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام