اصلاحیه اطلاعیه شماره 2 دانشگاه ایلام در مورد برگزاری حضوری کلاس‌های درس نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400

با عرض تبریک مجدد سال نو و حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی سالی سرشار از موفقیت برای تمامی اساتید و دانشجویان دانشگاه ایلام، با توجه به تأکید ستاد ملی کرونا و وزارت عتف بر حضوری شدن کلاس های درس، تصمیمات جدید این دانشگاه به شرح ذیل اعلام می گردد:

1- کلیه دانشجویان عزیز می توانند از تاریخ 1401/01/14 از کتابخانه و سالن های مطالعه دانشگاه استفاده نمایند؛ همچنین آزمایشگاه ها و کارگاه‌ها و فضاهای ورزشی دانشگاه با هماهنگی مسئولین مربوطه برای دانشجویان قابل استفاده است.

2- کلیه اعضای محترم هیأت علمی و یاوران علمی به صورت حضوری در دانشگاه آماده پاسخگویی به مراجعه‌کنندگان هستند.

3- کلاس‌های درس دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) از تاریخ 1401/01/14 به صورت حضوری برگزار می‌گردد.

4- کلیه کلاس‌های درس دانشجویان مقطع کارشناسی و مقطع کاردانی  از تاریخ 1401/01/20 به صورت حضوری برگزار می‌گردد.

5- در خصوص نحوه درخواست خوابگاه و چگونگی اسکان و شیوه استفاده از خوابگاه، مطابق اطلاعیه رسمی معاونت دانشجویی دانشگاه عمل شود.

توجه:

در صورت تغییر شرایط، این دانشگاه بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا و ابلاغیه‌های مراجع ذی ربط، مراتب را مجدداً اطلاع‌رسانی و اقدامات متناسب با آن پیش‌بینی خواهد کرد.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام