اصلاحیه اطلاعیه شماره 2 دانشگاه ایلام در مورد برگزاری حضوری کلاس‌های درس نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400

با عرض تبريک مجدد سال نو و حلول ماه مبارک رمضان و آرزوي سالي سرشار از موفقيت براي تمامي اساتيد و دانشجويان دانشگاه ايلام، با توجه به تأکيد ستاد ملي کرونا و وزارت عتف بر حضوري شدن کلاس هاي درس، تصميمات جديد اين دانشگاه به شرح ذيل اعلام مي گردد:

1- کليه دانشجويان عزيز مي توانند از تاريخ 1401/01/14 از کتابخانه و سالن هاي مطالعه دانشگاه استفاده نمايند؛ همچنين آزمايشگاه ها و کارگاه‌ها و فضاهاي ورزشي دانشگاه با هماهنگي مسئولين مربوطه براي دانشجويان قابل استفاده است.

2- کليه اعضاي محترم هيأت علمي و ياوران علمي به صورت حضوري در دانشگاه آماده پاسخگويي به مراجعه‌کنندگان هستند.

3- کلاس‌هاي درس دانشجويان تحصيلات تکميلي (کارشناسي ارشد و دکتري) از تاريخ 1401/01/14 به صورت حضوري برگزار مي‌گردد.

4- کليه کلاس‌هاي درس دانشجويان مقطع کارشناسي و مقطع کارداني  از تاريخ 1401/01/20 به صورت حضوري برگزار مي‌گردد.

5- در خصوص نحوه درخواست خوابگاه و چگونگي اسکان و شيوه استفاده از خوابگاه، مطابق اطلاعيه رسمي معاونت دانشجويي دانشگاه عمل شود.

توجه:

در صورت تغيير شرايط، اين دانشگاه بر اساس مصوبات ستاد ملي کرونا و ابلاغيه‌هاي مراجع ذي ربط، مراتب را مجدداً اطلاع‌رساني و اقدامات متناسب با آن پيش‌بيني خواهد کرد.

معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام