سه‌شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

1-عنوان کتاب:  «اصول محاسبات مهندسی شیمی»

تألیف: خانم دکتر توان کیخاونی استادیار گروه آموزشی مهندسی شیمی دانشگاه ایلام

این کتاب با هدف پوشش دادن کلیه رئوس مطالب درس اصول محاسبات مهندسی شیمی در چهار فصل اصلی تالیف شده و در هر فصل مثال­‌های متعددی به منظور درک کامل مطالب ذکر شده است.

با توجه به گستردگی مراجع مورد استفاده در این درس، در تألیف این کتاب سعی شده است، که به منظور جلوگیری از سردرگمی دانشجویان، کلیه مطالب اصلی بیان شده و موارد اضافی و خارج از چارچوب حذف شوند. علاوه ­بر این، این کتاب جهت درک کامل اصول محاسبات مهندسی شیمی، که سنگ بنای دروس تخصصی این رشته می­‌باشد، بسیار کارگشا است. قابل ذکر است، که با توجه به تغییر چارت درسی دوره کارشناسی و حذف درس آشنایی با مهندسی شیمی، در این کتاب سعی شده، که پیش از طرح مثال‌­ها توضیحاتی در ارتباط با اصطلاحات بکار رفته و یا تجهیزات فرآیندی مطرح شده در مثال ارایه شود.

2-عنوان کتاب:  «مطالعه موردی در برنامه‌ریزی استراتژیک»

مؤلف: هاکان باتونر

مترجمان:

دکتر اسفندیار محمدی دانشیار گروه مدیریت دانشگاه ایلام

محمدرضا رخیده

صدیقه مرادی

این کتاب با هدف نشان دادن تجزیه و تحلیل برنامه‌ریزی استراتژیک مبتنی بر اصول قابل فهم در هر نوع کسب و کار ترجمه شده است، که بخش اول چارچوب کلی و الگوی سیستماتیک برنامه‌ریزی استراتژیک را توصیف می‌کند و بخش دوم مطالعات موردی کارآفرینانه و کسب و کارهای جدید بر اساس این اصول منتشر شده است.

کتاب حاضر در دو بخش، که بخش اول در سه فصل و بخش دوم در 12 فصل توسط انتشارات دانشگاه ایلام منتشر شده است.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام