سه‌شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

1-عنوان کتاب:  «اصول محاسبات مهندسي شيمي»

تأليف: خانم دکتر توان کيخاوني استاديار گروه آموزشي مهندسي شيمي دانشگاه ايلام

اين کتاب با هدف پوشش دادن کليه رئوس مطالب درس اصول محاسبات مهندسي شيمي در چهار فصل اصلي تاليف شده و در هر فصل مثال­‌هاي متعددي به منظور درک کامل مطالب ذکر شده است.

با توجه به گستردگي مراجع مورد استفاده در اين درس، در تأليف اين کتاب سعي شده است، که به منظور جلوگيري از سردرگمي دانشجويان، کليه مطالب اصلي بيان شده و موارد اضافي و خارج از چارچوب حذف شوند. علاوه ­بر اين، اين کتاب جهت درک کامل اصول محاسبات مهندسي شيمي، که سنگ بناي دروس تخصصي اين رشته مي­‌باشد، بسيار کارگشا است. قابل ذکر است، که با توجه به تغيير چارت درسي دوره کارشناسي و حذف درس آشنايي با مهندسي شيمي، در اين کتاب سعي شده، که پيش از طرح مثال‌­ها توضيحاتي در ارتباط با اصطلاحات بکار رفته و يا تجهيزات فرآيندي مطرح شده در مثال ارايه شود.

2-عنوان کتاب:  «مطالعه موردي در برنامه‌ريزي استراتژيک»

مؤلف: هاکان باتونر

مترجمان:

دکتر اسفنديار محمدي دانشيار گروه مديريت دانشگاه ايلام

محمدرضا رخيده

صديقه مرادي

اين کتاب با هدف نشان دادن تجزيه و تحليل برنامه‌ريزي استراتژيک مبتني بر اصول قابل فهم در هر نوع کسب و کار ترجمه شده است، که بخش اول چارچوب کلي و الگوي سيستماتيک برنامه‌ريزي استراتژيک را توصيف مي‌کند و بخش دوم مطالعات موردي کارآفرينانه و کسب و کارهاي جديد بر اساس اين اصول منتشر شده است.

کتاب حاضر در دو بخش، که بخش اول در سه فصل و بخش دوم در 12 فصل توسط انتشارات دانشگاه ايلام منتشر شده است.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام