برگزاری اولین جلسه از سلسله کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره بسیج اساتید دانشگاه ایلام

اولین جلسه از سلسله کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره بسیج اساتید دانشگاه ایلام با سخنرانی دکتر کامران خیرعلی پور دانشیار دانشکده کشاورزی با موضوع مؤلفه‌های تولید پایدار صبح روز گذشته در محل سالن فرزانگان م برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این نشست ابتدا دکتر علیزاده مدیر امور فرهنگی دانشگاه ایلام در سخنان کوتاهی بر اهتمام به برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی تأکید کرد و سپس دکتر احسان اله زیدعلی مدیر گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه ایلام و دبیر کرسی‌های نظریه‌پردازی بسیج اساتید استان به تبیین موضوع و روند برگزاری کرسی‌های یاد شده پرداختند.

در ادامه دکتر خیرعلی پور دانشیار دانشکده کشاورزی  به ایراد سخنرانی پرداخت و سپس حاضرین در جلسه سؤالات مورد نظر خود را مطرح کردند، که دکتر خیرعلی پور به صورت مبسوط پاسخ‌های لازم را ارائه داد.

در پایان نیز طرح سؤالات اصلی و مناظره توسط جناب آقای دکتر مهدی حیدری دانشیار دانشکده کشاورزی (استاد مناظره کننده جلسه) صورت پذیرفت.

برگزاري اولين جلسه از سلسله کرسي‌هاي نظريه‌پردازي، نقد و مناظره بسيج اساتيد دانشگاه ايلام برگزاري اولين جلسه از سلسله کرسي‌هاي نظريه‌پردازي، نقد و مناظره بسيج اساتيد دانشگاه ايلام برگزاري اولين جلسه از سلسله کرسي‌هاي نظريه‌پردازي، نقد و مناظره بسيج اساتيد دانشگاه ايلام برگزاري اولين جلسه از سلسله کرسي‌هاي نظريه‌پردازي، نقد و مناظره بسيج اساتيد دانشگاه ايلام برگزاري اولين جلسه از سلسله کرسي‌هاي نظريه‌پردازي، نقد و مناظره بسيج اساتيد دانشگاه ايلام