برگزاری اولین جلسه از سلسله کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره بسیج اساتید دانشگاه ایلام

برگزاري اولين جلسه از سلسله کرسي‌هاي نظريه‌پردازي، نقد و مناظره بسيج اساتيد دانشگاه ايلام

اولين جلسه از سلسله کرسي‌هاي نظريه‌پردازي، نقد و مناظره بسيج اساتيد دانشگاه ايلام با سخنراني دکتر کامران خيرعلي پور دانشيار دانشکده کشاورزي با موضوع مؤلفه‌هاي توليد پايدار صبح روز گذشته در محل سالن فرزانگان م برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين نشست ابتدا دکتر عليزاده مدير امور فرهنگي دانشگاه ايلام در سخنان کوتاهي بر اهتمام به برگزاري کرسي‌هاي نظريه‌پردازي تأکيد کرد و سپس دکتر احسان اله زيدعلي مدير گروه آموزشي زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه ايلام و دبير کرسي‌هاي نظريه‌پردازي بسيج اساتيد استان به تبيين موضوع و روند برگزاري کرسي‌هاي ياد شده پرداختند.

در ادامه دکتر خيرعلي پور دانشيار دانشکده کشاورزي  به ايراد سخنراني پرداخت و سپس حاضرين در جلسه سؤالات مورد نظر خود را مطرح کردند، که دکتر خيرعلي پور به صورت مبسوط پاسخ‌هاي لازم را ارائه داد.

در پايان نيز طرح سؤالات اصلي و مناظره توسط جناب آقاي دکتر مهدي حيدري دانشيار دانشکده کشاورزي (استاد مناظره کننده جلسه) صورت پذيرفت.